Διαφοροποίηση σε υφή & όψη και δημιουργία χώρων με Αρχιτεκτονική Ταυτότητα.

  • Μεγάλη αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις, αντέχει σε βαριά φορτία, όπως ράμπες πρόσβασης, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων.
  • Αντοχή στην χρήση νερού, απορρυπαντικών, χημικών.
  • Ανεξίτηλη απόχρωση καθώς οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται είναι 100% σταθερές στην υπεριώδη ακτινοβολία, ώστε ο τελικός χρωματισμός να μην ξεθωριάζει με την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εμφάνιση παγετού όπως συμβαίνει με τα εναλλακτικά υλικά.
  • Γρήγορη κατασκευή τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις.
  • Εύκολος καθαρισμός.
  • Πρακτικά απεριόριστοι συνδυασμοί χρωμάτων & υφών.
  • Ανταγωνιστική τιμή εφαρμογής.
  • Ελάχιστο κόστος συντήρησης.

Το Σταμπωτό Δάπεδο είναι δάπεδο από σκυρόδεμα στο οποίο εφαρμόζουμε επιφανειακά χρωματισμούς και υφές, ώστε να προσομοιάζει με φυσικό δομικό υλικό (φυσικά πετρώματα, κεραμικό, τούβλο, ξύλο, κτλ) ενώ παράλληλα διατηρεί την πρακτικότητα και ανθεκτικότητα του σκυροδέματος

Το σταμπωτό δάπεδο κατασκευάζεται από ινοπλισμένο σκυρόδεμα C20/25, πάχους 8 – 10 εκ. κατ’ ελάχιστον, κάτι που του δίνει υψηλές αντοχές σε θλίψη και εφελκυσμό.

Χρωματίζεται και σκληραίνεται επιφανειακά με τη χρήση Έγχρωμου Σκληρυντή Δαπέδων (SERECON Σ) σε μορφή σκόνης με βάση το λευκό τσιμέντο υψηλής αντοχής (CEM I 52.5 N), κάτι που του δίνει υψηλή αντοχή σε φθορά λόγω τριβής.

Οι επιφανειακές υφές επιτυγχάνονται με τη χρήση ελαστικών μητρών (στάμπες ) αφού πρώτα εφαρμοστεί λεπτή στρώση υδρόφοβης πούδρας (SERECON Π), κάτι που συμβάλλει δραστικά στην αισθητική αναβάθμιση του τελικού αποτελέσματος.

Στο τελικό στάδιο εφαρμογής χρησιμοποιείται Ακρυλικό Βερνίκι Διαλύτη (SERECON B), κάτι που αναδεικνύει τη ζωντάνια των χρωμάτων και στεγανοποιεί σε βάθος τη μάζα του δαπέδου.

Έγχρωμος Επιφανειακός Σκληρυντής Δαπέδων από Σκυρόδεμα

To SERECON Σ είναι ένας επιφανειακός έγχρωμος σκληρυντής δαπέδων σκυροδέματος σε μορφή σκόνης με βάση το λευκό τσιμέντο υψηλής αντοχής (CEM I 52.5 N) περιέχει ειδικά πρόσθετα & χαλαζιακά αδρανή διαβαθμισμένης κοκκομετρίας, σύστημα ρητινών, Ανόργανες χρωστικές (Bayferrox).
Εφαρμόζεται χειρωνακτικά με τη μέθοδο της επίπασης πάνω στο νωπό σκυρόδεμα. Ακολουθεί η ενσωμάτωσή του στην υποκείμενη πλάκα σκυροδέματος με εργαλεία χειρός (σπάτουλες διαφόρων μεγεθών). Κατάλληλο για δάπεδα που δέχονται έντονες μηχανικές καταπονήσεις όπως είναι οι δημόσιοι χώροι (πλατείες, πεζόδρομοι), αποθήκες, πυλωτές κατοικιών, χώροι στάθμευσης, διάδρομοι κήπων και πισινών και γενικά όπου επιθυμούμε δάπεδα με μεγάλη μηχανική αντοχή, υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα, με πολύ μικρή ανάγκη συντήρησης.
Ξηρή σκόνη σε είκοσι (20) τυποποιημένες αποχρώσεις και σε οποιαδήποτε άλλη κατόπιν ειδικής απαίτησης.

Δοσολογία Εφαρμογής.. ≈3-5kg/m² (σε Κ.Σ. και ανάλογα της απόχρωσης).

Συσκευασία:  σε σάκο των 25kg.

Συσκευασία:  Σε δοχείο πλαστικό των 15 kg.

Αντικολλητική Πούδρα

Η SERECON Π είναι πλήρως υδρόφοβη χρωματισμένη πούδρα η οποία διευκολύνει το καλούπωμα δημιουργώντας μια διαχωριστική φάση ανάμεσα στο νωπό σκυρόδεμα και στις στάμπες , ενώ παράλληλα δίνει διχρωμία στο σταμπωτό δάπεδο (Αντικέ αποτέλεσμα).
Εφαρμόζεται χειρωνακτικά με τη μέθοδο της επίπασης πάνω στο νωπό σκυρόδεμα μετά την εφαρμογή του SERECON Σ και πριν τη διαδικασία σταμπώματος με τις ελαστικές μήτρες.
Ξηρή σκόνη σε δύο (2) αποχρώσεις γκρι – καφέ.

Δοσολογία Εφαρμογής.. ~ 150 gr/m2.

Σφραγιστικό Βερνίκι

Το SERECON B είναι Ακρυλικό βερνίκι με διαλύτη.
Εφαρμόζεται σε 2 στρώσεις με ρολό. Η πρώτη στρώση εφαρμόζεται αφού έχει στεγνώσει τελείως η πλάκα σκυροδέματος (συστήνεται έλεγχος της υπολειπόμενης υγρασίας) και αποσκοπεί στο να σφραγιστούν οι πόροι του σκυροδέματος και να αναδειχτούν τα χρώματα της τελικής επιφάνειας. Η δεύτερη στρώση εφαρμόζεται σε διεύθυνση κάθετη ως προς την πρώτη και αφού έχει στεγνώσει τελείως η πρώτη.
Διάφανο υγρό με ιξώδες σιροπιού και οσμή αρωματικού διαλύτη.

Δοσολογία Εφαρμογής.. ~ 200 ml/m2 /στρώση.

Συσκευασία:  Σε δοχείο μεταλλικό 18lt.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΔΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ